Miljarderat Shqiptar qe shiten si te varfer,po tani do te investojne ne Maqedoni !

miljardera

Dy biznesmenët e fuqishëm shqiptar, Bashkim Qazimi i cili është me prejardhje nga Kumanova e Maqedonisë, dhe Qazim Osmani – Felixi nga Kosova që për vite të tëra po veprojnë më së shumti në Pragë të Çekisë, në ndërmarrje të ndryshme në sektorin privat, duket se shkojnë shumë mirë me njëri – tjetrin. Dhe kjo vërëhet me fotografitë e tyre të postuara në rrjetet sociale.

Ndërkaq, Almakos mëson se biznesmeni Bashkim Qazimi tashmë seriozisht është duke i shqyrtuar të gjitha mundësitë për të investuar edhe në Maqedoni

Shares
counter hit make