Cmime te reja per NAFTE dhe BENZINE ne MAQEDONI me te lire ne BALKAN !

nafta1

Ari i zi, në mënyrë të shpejtë po e humb vlerën për shkak të ofertave të mëdha, sidhe ngadalsimit të rritjes së ekonomive botërore.

Ulje të çmimeve të naftës do të ketë gjatë javës që vjen ku pritet që trupi i rregullatorëve(KRE) të bën llogaritjen dhe shpalljen e çmimeve të reja.

Simbas analizave pritet që nga e hëna çmimi i dizelit do të bie ndër 50 denarë, njëkohësisht edhe benzina do të bie ndër 60 denarë

Shares
counter hit make