You are here
Home > Author: botashqip (Page 2)

Varfëria “ia hap derën” prostitucionit në Kosovë

Të dhënat policore tregojnë se vetëm në gjashtë muajt e parë të këtij viti organet e ndjekjes kanë identifikuar 30 viktima të trafikimit, 25 prej tyre janë kosovare, 4 nga Shqipëria dhe një nga Rumania. Sipas policisë, shumica e këtyre femrave janë të moshës 14 deri në 17 vjeçe. Por jo vetëm

Top