You are here
Home > LifeStyle

Vende pune ne Callcenter me rroge 500 euro !

Inverstime ne Callcenter - Plani global Callcenter per shume gjuhe, Anglisht, Italisht, Frangjisht etj.. eshte nje projekt me mbi 200.000 punetor. Se shpejti do filloj pothuajse ne cdo qytet te Maqedonise puna ne Callcenter, oferta per Callcenter eshte fokusuar Maqedonia shkaku Taksave ne Shtet. Per nje Callcenter ne Maqedoni nuk kerkohet as License

A mund t’u besoni këtyre mënyrave mbi dashurinë dhe seksin?

Në shumë vende të botës ka zakone mjaft të çuditshme, për sa u përket marrëdhënieve seksuale. Këto fakte mbi seksin vërtet do të mund t’ju hutojnë, transmeton Telegrafi. Ja disa prej tyre ... Gruaja “burrë” (Bobo, Volta e sipërme) Gratë sterile të këtij fisi mund të martohen ashtu si burrat me një vajzë

Mësoni se a jeni tërheqës për dikë

Rregulla të joshjes nuk ekzistojnë, çiftet krijohen krejt rastësisht? Megjithatë, gjërat nuk duken kështu, ekzistojnë tregues krejtësisht të qartë se a i pëlqeni dikujt, mirëpo edhe detaje të cilat mund të forcojnë apo të zvogëlojnë ndikimin tuaj tek personi tjetër. Aromat e këndshme dhe të pakëndshme Hulumtimet tregojnë që meshkujt nuk i duan

10 rregulla për të mos gabuar në shtrat

Një sondazh i zhvilluar së fundmi në disa vende të Evropës, që përfshiu rreth 5 mijë grave, ka arritur të zbulojë gabime që bëjnë burra në intimitet. Ja 10 këshillat që japin femrat për partnerët e tyre. 1. Hapi i parë Në takimin e parë duhet të keni gjithnjë kujdes të prezantoheni

Rivizato sytë dhe buzët me një prekje

Lapsi, përveçse është i manovrueshëm lehtësisht, lejon të bëhen vija dhe kufij të saktë, ndërsa koha e trukimit shkurtohet. Zhduk parregullsitë Me një laps bezhë nëse e ke lëkurën të çelët, kanellë nëse je ezmere para kremit pudër, kalo në pjesën e poshtme të syve ku ke parregullsi. Pastaj, me gishtërinj, rrihe

Vende pune për mjekë dhe inxhinjerë në gjermani !

Të huajt që vijnë të kërkojnë punë në Gjermani duhet të kenë parasysh faktin se cilat profesione janë më të kërkuara në këtë vend. Në këtë drejtim, gazeta gjermane “Lokal” ka publikuar një listë të profesioneve më të kërkuara për të huajt. Profesioni më i mirë për të huajt që kërkojnë

Zgjidh Problemin Me “Bebilushin E Padëgjueshëm

Më shumë se 2 milionë meshkuj janë impotentë, ndërkaq çdo i katërti së paku njëherë e ka përjetuar ndonjë formë të disfunksionit erektil. Meshkuj, mos u pikëlloni, ekziston zgjidhja që të jeni të fuqishëm në krevat.Nëse nuk merresh me sport, me ndonjë rekreacion, së paku përkohësisht tendosi muskujt. Kjo është

Kur Janë Tërësisht Besnike Femrat Ndaj Partnerit

Nëse femra është e kënaqur dhe e lumtur, fare nuk do t’i vërejë meshkujt e bukur.Meshkujt kanë edhe një arsye më pak për brengosje për shkak të besnikërisë së partnereve të tyre. Në të vërtetë, hulumtimi më i ri tregon që femrat që janë në lidhje dashurie përqendrohen në gjërat

Çfarë Mund T’ju Ndodhë Nëse Tri Herë Në Javë Bëni Dashuri

Kur flitet për seksin, sado që të keni përvojë në atë fushë, me siguri ekzistojnë disa fakte të cilat nuk i dini… Mbase për disa sosh keni dëgjuar, mirëpo me siguri ekzistojnë edhe sosh, të cilat do t’ju befasojnë…Njerëzit të cilët mesatarisht bëjnë dashuri tri herë në javë duken edhe

Top