Google adsense bllokon Ballkanin dhe Faqet shqip !

Google adsense bllokon Ballkanin dhe Faqet shqip !

- in TECH
1012

disable-account

Google Adsense bllokon Ballkanin dhe Faqet Shqip deri me date 30 ishin te lejuara.
Te gjitha faqet shqip me as qe mund te pranohen nga google adsense dhe kontenti ne shqip e ka vleren zero  CTR  zero , CPC zero.
Google pervec se bllokon Ballkanin dhe faqet Shqip gjithashtu vendos rregullore e re qe te punohet me google adsense, rregullara e re ka shume kushte sa qe do zvoglohet dukshem numri i faqeve me adsense.

Nje kusht në rregulloren e re pranohen vetem faqet me mbi 250.000 Vizitor ne dite, kjo eshte shume e veshtire te arrihet ne faqet me kontent shqip.
Ky lloj biznesi ishte i perhapur shume ne Gadishullin Bankanik, Kosove, Maqedoni, Shqiperi, tani te gjitha llogarit do bllokohen.

Kjo vjen shkaku i humbjeve qe ka bere google pas pagesave me klikime fallso te faqeve qe vizitoret vinin 90% nga facebook. Gjithashtu mbron Google Adwords perdoruesit qe mos te jene viktime e ketyre faqeve fallso pa kontente vetem per te fituar pare. Gjithashtu kerkohet kushti per Cookies qe krijon faqeja qe ka google adsense.

Qe te keni nje google adsense tani duhet te identifikohet personi mbi 18 vjec me pasaport dhe gjitha dokumentat, te jet i rregull ne pagesat e Tatim Fitimit ne shtetin ame me nje kodin per verifikimin e te dhenave te tatim tifitmeve. Gjithashtu ne faqe te indetifikohen punonjesit qe postojne informacione me te dhena pasaport dhe deklarimi i linqeve ne google tools.

 

Facebook Comments