Kur xhirimet e dasmës ia beson qenit (VIDEO)

Kur xhirimet e dasmës ia beson qenit (VIDEO)

- in KURIOZITETE
40

11T’i besosh qenit për të filmuar dasmën tuaj, mund të mos jetë ide shumë e mirë, por një çift nga Nashville sapo ka a bërë këtë gjë dhe rezultatet jan sa të bukura, aq edhe të veçanta.
Josh Burnette dhe gruaja e tij, Addie i besuan qenit të tyre Ryder për të kapur momentet më speciale gjatë ceremonisë së tyre në një mal në Tenesi.
Video është publikuar në YouTube me përshkrimin: “Ishte ftohte dhe magjepsëse. Qeni ynë, Ryder, këmbënguli që të filmonte dasmën dhe ne u pajtuam”.
Çifti i kishin vënë një GoPro qenit të tyre i cili fillon filmimet që nga mëngjesi kur nusja fillon e përgatitet e deri kur të gjithë kthehen në shtëpi pas ceremonisë dhe nusja tregon unazën e martesës. /Top Channel

Facebook Comments