Policia shqipton 760 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat ndaj COVID-19

Për 24 orë policia shqipton 760 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat ndaj COVID-19.

Vetëm për një ditë, Policia e Kosovës ka shqiptuar 769 gjoba për qytetarët që nuk i kanë respektuar masat e Qeverisë për Covid 19.

Kështu njoftoi Policia e Kosovës.

Bartja e maskës dhe ruajtja e distancës fizike prej 2 metrash është obligative me vendim të Qeverisë së Kosovës.