Rama arrin në Kuvend, takohet me presidentin Thaçi

Rama takohet me presidentin Thaçi.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka arritur në Kuvendin e Kosovës, ku është takuar me presidentin Hashim Thaçi.

Takimi, siç janë mbajtur edhe të tjerat, u zhvillua pa prezencën e mediave.

Ndërkaq Rama në Kosovë po qëndron në një vizitë dy ditore, pas aktakuzës së ngritur nga Gjykata Speciale për Thaçin dhe të parin e PDK’së, Kadri Veseli.
tin Hashim Thaçi.

Takimi, siç janë mbajtur edhe të tjerat, u zhvillua pa prezencën e mediave.
Ndërkaq Rama në Kosovë po qëndron në një vizitë dy ditore, pas aktakuzës së ngritur nga Gjykata Speciale për Thaçin dhe të parin e PDK’së, Kadri Veseli.