You are here
Home > LifeStyle > Mësoni se a jeni tërheqës për dikë

Mësoni se a jeni tërheqës për dikë

http://botashqip.com/mesoni-se-a-jeni-terheqes-per-dike/

Rregulla të joshjes nuk ekzistojnë, çiftet krijohen krejt rastësisht?

Megjithatë, gjërat nuk duken kështu, ekzistojnë tregues krejtësisht të qartë se a i pëlqeni dikujt, mirëpo edhe detaje të cilat mund të forcojnë apo të zvogëlojnë ndikimin tuaj tek personi tjetër.

Aromat e këndshme dhe të pakëndshme

Hulumtimet tregojnë që meshkujt nuk i duan lotët e femrave, transmeton Telegrafi. Nga ana tjetër, femrat aromën e djersës te meshkujt ndonjëherë e konsiderojnë shumë tërheqëse.

Simetria

Pjesëtarëve të të dy gjinive persona tërheqës u duken ata me fytyrë simetrike. Nëse nuk jeni fatlum t’i keni karakteret e tilla, atë “të metë” mund ta përmirësoni me syze dielli.

Lartësia e zërit

Kur femrat janë në shoqëri me mashkullin i cili i pëlqen, zëri i saj është më i lartë.

Veshi i djathtë apo i majtë?

Nëse ndonjë personi i pëlqeni, ai do t’ju pëshpërit fjalë të këndshme në veshin e majtë.

Pilulat e kontracepsionit

Është zbuluar edhe lidhja rreth pilulave, por edhe rreth joshjes, andaj nëse femra gjatë kohës sa është në lidhje me mashkullin fillon të marrë pilula kontracepsioni, interesimi i saj për të bie.

Qeshni apo jo?

Meshkujt më shumë joshen nga femrat që buzëqeshin, se sa ato që cilat janë idhnake, ndërkaq femrat më shumë joshen nga meshkujt që janë seriozë.

 

Top