You are here
Home > Kuriozitete > Përfundimisht si Vera, sa me e vjetër aq me e mirë në …

Përfundimisht si Vera, sa me e vjetër aq me e mirë në …

http://botashqip.com/perfundimisht-si-vera-sa-me-e-vjeter-aq-me-e-mire-ne/

Një studim ka konstatuar që për meshkujt në nuk është me rëndësi sa vjeç është femra, por si duket.

Tracey Cocks, eksperte e njohur për çështjet seksuale, ju jep gjashtë arsye përse damat e vjetra janë dashnore të shkëlqyeshme.

Dinë çfarë bëjnë
Femrat më në moshë kanë pasur punë me meshkuj të ndryshëm dhe probleme të ndryshme gjatë marrëdhënieve seksuale, andaj pak gjëra mund t’i befasojnë, transmeton Telegrafi. Mbase “rivalet” më të reja kanë sisa më të forta dhe më të theksuara, mirëpo femrat e vjetra dinë saktë se ç’duhet bërë me to.

Dinë të marrin gjërat nën kontroll
Meshkujt akoma dëshirojnë që femrat pjesën më të madhe të kohës të jenë të kujdesshme dhe ato presin që ata t’u ofrohen. Mirëpo, femrat më të vjetra dinë ta nuhasin edhe këtë gjë dhe dinë në mënyrën më subtile të paralajmërojnë që e dëshirojnë seksin.

Nuk nguten
Femrat më të vjetra e pranojnë këtë dhe e përdorin këtë aftësi në mënyrën më të mirë të mundshme, e bëjnë më ngadalë dhe përpiqen që seksi të zgjasë sa më gjatë, në mënyrë që të kënaqen sa më shumë të dytë.

Reagojnë pa kurrfarë ngurrimi
Femrave më të vjetra nuk u vjen turp të zbulohen kur diçka u pëlqen në krevat. Kur bëni diçka siç duhet, ato do t’jua tregojnë.

Kanë vetëbesim
Shumica e femrave kur e bëjnë një moshë kanë më shumë vetëbesim, pa marrë parasysh sesi duken, andaj këtë gjë e shprehin mirë edhe në seks.

Nuk ngurrojnë ta mësojnë partnerin
Femrat më të vjetra janë mësuar që duhet të kërkojnë atë që dëshirojnë, andaj në këto kërkesa asgjë nuk ka të keqe. Damat më të reja frikësohen t’i orientojnë partnerët e vet apo thjesht mendojnë që ai do të duhet të dijë se çfarë duhet të bëjë

Top