Përpiqen ta rrëmbejnë vajzën, por ndodh diçka e mahnitshme (Video)

Përpiqen ta rrëmbejnë vajzën, por ndodh diçka e mahnitshme (Video)

- in KURIOZITETE
40

47Kjo video është regjistruar nga kamera e sigurisë në garazhin e një ndërtese, ku tregohet momenti i rrëmbimit të një vajze.
Gjegjësisht, në video ju mund të shihni dy njerëz duke u përpjekur për të rrëmbyer vajzën dhe ta fusin në bagazhin e makinës.
Teksa një burrë ka mbajtur atë, tjetri erdhi me makinë dhe ka dal për të hapur bagazhin e makinës, por pastaj erdhi diçka krejtësisht të papritur, transmeton TetovaSot.

Facebook Comments