tani

tani

31
TECH
Pak vite më parë mora një mesazh elektronik i paisur me Spam nga një femër që nuk e njihja. Ishte ai lloj Spam-i i cili shfaqte mesazhe të ...
Comments Off on Kemi nevojë për Policinë e Internetit dhe tani më shumë se kurrë