22 vjetori i Marrëveshjes së Ohrit do shënohet me edicionin e dytë të “Peace Forum Dialogue” dhe “Peace Festival ‘23”

Shkup, 8 gusht – Nga data 11 deri më 13 gusht në Mavrovë do të mbahet shkolla verore për Liderë të Rinj “Peace Forum Dialogue”, që organizohet nga Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive. Nga ana tjetër, më 13 gusht në sheshin Skënderbeu në Shkup do të mbahet... The post 22 vjetori i Marrëveshjes së Ohrit do shënohet me edicionin e dytë të “Peace Forum Dialogue” dhe “Peace Festival ‘23” appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

22 vjetori i Marrëveshjes së Ohrit do shënohet me edicionin e dytë të “Peace Forum Dialogue” dhe “Peace Festival ‘23”

Shkup, 8 gusht – Nga data 11 deri më 13 gusht në Mavrovë do të mbahet shkolla verore për Liderë të Rinj “Peace Forum Dialogue”, që organizohet nga Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive. Nga ana tjetër, më 13 gusht në sheshin Skënderbeu në Shkup do të mbahet...

The post 22 vjetori i Marrëveshjes së Ohrit do shënohet me edicionin e dytë të “Peace Forum Dialogue” dhe “Peace Festival ‘23” appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..