Hotelet shumë lirë në Vlorë për festat

Hotelet shumë lirë në Vlorë për festat

Hotelet shumë lirë në Vlorë për festat
Hotelet shumë lirë në Vlorë për festat

Vlora në prag festimesh për 110-vjetorin e Pavarësisë vjen me një ofertë të unifikuar nga një pjesë e madhe e hoteleve në vend. Ato janë bërë bashkë dhe kanë vendosur një ofertë për të gjithë ata që duan të kalojnë 28 Nëntorin në qytetin e flamurit. Më konkretisht, të gjitha hotelet këto ditë do të kenë çmimin 25 euro nata dhe nëse rezervon dy net, për 28 nëntor mund të akomodohesh falas.

Anisa Ceno, administratore hoteli tha në emisionin Good Morning Albanians, në Euronews Albania se oferta që ka bërë bashkë hotelet në Vlorë, parashikon që me 50 euro të qëndrosh 3 net në hotele me 4-5 yje të qytetit.“Jemi rreth 15 hotele që i janë bashkuar nismës, qëllimi është edhe promovimi i qytetit”, tha Ceno.

Ajo shpjegoi se nisma është një iniciativë private dhe nuk ka lidhje me bashkinë.“Bashkia nuk na mbështet me sponsporizim, kemi sponsorat tanë. Këtë vit mund të kërkojmë që në buxhetin e vitit të ardhshëm të jetë parashikuar një mbështetje edhe për këtë nismë”, u shpreh Ceno.

Florika Roda..