A po i jep fund Google aplikacionit Gmail?

Thashethemet për prishjen e partneriteteve po bëhen gjithnjë e më të shumta. Një prej partneriteteve që ndezi diskutime të shumta ishte ai midis OnePlus, Oppo dhe Hasselblad. Tani në rrjete sociale po qarkullon një tekst viral që thotë se Google do t’i jap fund Gmail në vitin 2024. “Që nga...

A po i jep fund Google aplikacionit Gmail?
Thashethemet për prishjen e partneriteteve po bëhen gjithnjë e më të shumta. Një prej partneriteteve që ndezi diskutime të shumta ishte ai midis OnePlus, Oppo dhe Hasselblad. Tani në rrjete sociale po qarkullon një tekst viral që thotë se Google do t’i jap fund Gmail në vitin 2024. “Që nga...