Adelina Tahiri ‘shkrihet’ nga komenti që i bëri bashkëshorti

Këtë herë Adelina Tahiri u shkri nga komenti që i bëri bashkëshorti.

Artistja Adelina Tahiri për të qenë më afër më ndjekësit poston imazhe të ndryshme në rrjetet sociale.

Së fundi, ajo postoj disa fotografi me veshje mjaft stil ku dominonte ngjyra e pembe, dhe dukej mjaft atraktive, Kosovarja.

Por, vëmendjen më shumë e mori mbishkrimi që kishte vendosur artistja.

Ajo kishte shkruar se sot është shkrirë nga komenti që i ka bërë bashkëshorti i saj, Serjoza Markov.

“Më tha se dukem shumë BUKUR! Unë u shkriva”, kishte shkruar artistja e cila me partnerin ka një djalë dhe shfaqen gjithherë se gëzojnë familje të lumtur së bashku.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip