Aktori i njohur turk përfundon në spital, kjo është arsyeja

Aktori i njohur turk shtrihet në spital, kjo është arsyeja.

Aktori i famshëm turk, Furkan Andıç i njohur për shumë role, ka përfunduar në spital.

Ai iu nënshtrua një operacioni si pasojë e lëndimit që e ka pasur gjatë një aksidenti gjatë xhirimeve të serailit “Black Board”, ku aktori është në rolin kryesor.

Siç kanë njoftuar mjekët, Furkan ka thyer këmbën e djathtë dhe operacioni i tij ka zgjatur plot 3 orë.

Aktori i famshëm turk, Furkan Andıç i njohur për shumë role, ka përfunduar në spital.

Ai iu nënshtrua një operacioni si pasojë e lëndimit që e ka pasur gjatë një aksidenti gjatë xhirimeve të serailit “Black Board”, ku aktori është në rolin kryesor.

Siç kanë njoftuar mjekët, Furkan ka thyer këmbën e djathtë dhe operacioni i tij ka zgjatur plot 3 orë.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip