AKTUALITETE

20 pasuri me miliona euro, çfarë është sekuestruar në emër të Lulzim Berishës

Operacioni Forca e Ligjit (OFL) ka dërguar formularët e pasurisë. Një prej tyre ka qenë edhe Lulzim Berisha, ndaj të cilit SPAK duhet të marrë nhë vendim. Ndërkaq avokati i tij i shoqëruar nga vetë Berisha ka dorëzuar formularin brenda afatit ligjor.

Por, zëvendësministrja e Brendshme Rovena Voda tha në Report Tv se nga Operacioni Forca e Ligjit janë sekuestruar 20 pasuri të Lulzim Berishës me vlerë në miliona euro.

Voda tha se në këto pasuri, përfshihen “sipërfaqe të mëdha toke, godina të mëdha shumëkatëshe, komplekse të mëdha, pallate në bregdet, dhe ka lindur e drejta e hetimit te personave të tretë. Prandaj nuk mund të flasim për kasolle”.

Operacioni Forca e Ligjit (OFL) ka dërguar formularët e pasurisë. Një prej tyre ka qenë edhe Lulzim Berisha, ndaj të cilit SPAK duhet të marrë nhë vendim. Ndërkaq avokati i tij i shoqëruar nga vetë Berisha ka dorëzuar formularin brenda afatit ligjor.

Por, zëvendësministrja e Brendshme Rovena Voda tha në Report Tv se nga Operacioni Forca e Ligjit janë sekuestruar 20 pasuri të Lulzim Berishës me vlerë në miliona euro.

Voda tha se në këto pasuri, përfshihen “sipërfaqe të mëdha toke, godina të mëdha shumëkatëshe, komplekse të mëdha, pallate në bregdet, dhe ka lindur e drejta e hetimit te personave të tretë. Prandaj nuk mund të flasim për kasolle”.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top