AKTUALITETE

Basha këmbëngul për zgjedhje të parakohshme, i tregon pakënaqësitë ambasadorit të BE-së

Kryetari i PD-së Lulzim Basha mendon se Shqipëria mund të rimarrë veten, vetëm nëse zhvillohen zgjedhje të parakohshme në vend. Ai kërkesën e tij ia komunikoi edhe ambasadorit të BE-së, Luigi Soreca gjatë takimit të zhvilluar në mëngjesin e sotëm.

Basha tha pas takimit se opozita mban të njëjtin qëndrim në raport sa i përket zgjedhjeve të parakohshme.

“Nuk kanë ndryshuar kërkesat, zgjedhje të parakohshme sa më shpejt. Kriza ekonomike është produkt e krizës politike. Qeveria ka prodhuar taksa të larta dhe korrupsion.”, tha Basha pas takimit.

Kryetari i PD-së Lulzim Basha mendon se Shqipëria mund të rimarrë veten, vetëm nëse zhvillohen zgjedhje të parakohshme në vend. Ai kërkesën e tij ia komunikoi edhe ambasadorit të BE-së, Luigi Soreca gjatë takimit të zhvilluar në mëngjesin e sotëm.

Basha tha pas takimit se opozita mban të njëjtin qëndrim në raport sa i përket zgjedhjeve të parakohshme.

“Nuk kanë ndryshuar kërkesat, zgjedhje të parakohshme sa më shpejt. Kriza ekonomike është produkt e krizës politike. Qeveria ka prodhuar taksa të larta dhe korrupsion.”, tha Basha pas takimit.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top