AKTUALITETE

Grabitet me forcë makina në autostradën Tiranë-Durrës

Dy persona të paidentifikuar kanë marrë me forcë një makinë, të cilën e kanë braktisur në një rrugë dytësore, rreth 500 metra nga Megatek.

Brenda në makinë ka qenë një punonjës i Megatek dhe një tjetër i security. Po punohet për shkaqet e marrjes me forcë të makinës.

Mësohet se nuk bëhet fjalë për një pengmarrje, pasi personat në fjalë janë zbritur nga makina në momentin kur është marrë mjeti. Dyshohet se bëhet fjalë për vjedhje parash.

Top Channel

Dy persona të paidentifikuar kanë marrë me forcë një makinë, të cilën e kanë braktisur në një rrugë dytësore, rreth 500 metra nga Megatek.

Brenda në makinë ka qenë një punonjës i Megatek dhe një tjetër i security. Po punohet për shkaqet e marrjes me forcë të makinës.

Mësohet se nuk bëhet fjalë për një pengmarrje, pasi personat në fjalë janë zbritur nga makina në momentin kur është marrë mjeti. Dyshohet se bëhet fjalë për vjedhje parash.

Top Channel

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top