AKTUALITETE

Grupi i Kumanoves paraqiten ‘live’ në Facebook

Grupi i Kumanovës ka bërë një lidhje live nga facebook.

Direkt nga burgu i Maqedonisë Veriore, Grupi i Kumanovës janë lidhur live në Facebook.

Në videon live ata kanë treguar se si po kalojnë në burg, shkruan Indeksonline.

“Do të qëndrojmë si luana, do të vdesim faqebardhë.”, tha njëri nga antrët e grupit në video.

Gjykata e Apelit në Shkup muajin e kaluar ka refuzuar ankesat e të akuzuarve në tërësi dhe ka vërtetuar aktgjykimin e shkallës së parë për rastin e Kumanovës.

Gjykata Themelore Shkupi 1, më 2 nëntor të vitit 2017 shqiptoi shtatë dënime të përjetshme me burg për të akuzuarit e Lagjes së Trimave, 13 të akuzuarve u shqiptoi dënim me burg prej 40 vjetëve, gjashtë të akuzuarit janë të dënuar me nga 20 vjet burg, një i akuzuar u dënua me 18 vjet burg, dy me nga 14 vjet burg, dy me nga 13 vjet burg, ndërsa katër prej tyre për shkak të mungesës së dëshmive u liruan nga akuzat.

Për më shumë shikojeni videon live të Grupit të Kumanovës

Gepostet von Gardianët e Kombit am Samstag..

Grupi i Kumanovës ka bërë një lidhje live nga facebook.

Direkt nga burgu i Maqedonisë Veriore, Grupi i Kumanovës janë lidhur live në Facebook.

Në videon live ata kanë treguar se si po kalojnë në burg, shkruan Indeksonline.

“Do të qëndrojmë si luana, do të vdesim faqebardhë.”, tha njëri nga antrët e grupit në video.

Gjykata e Apelit në Shkup muajin e kaluar ka refuzuar ankesat e të akuzuarve në tërësi dhe ka vërtetuar aktgjykimin e shkallës së parë për rastin e Kumanovës.

Gjykata Themelore Shkupi 1, më 2 nëntor të vitit 2017 shqiptoi shtatë dënime të përjetshme me burg për të akuzuarit e Lagjes së Trimave, 13 të akuzuarve u shqiptoi dënim me burg prej 40 vjetëve, gjashtë të akuzuarit janë të dënuar me nga 20 vjet burg, një i akuzuar u dënua me 18 vjet burg, dy me nga 14 vjet burg, dy me nga 13 vjet burg, ndërsa katër prej tyre për shkak të mungesës së dëshmive u liruan nga akuzat.

Për më shumë shikojeni videon live të Grupit të Kumanovës

Gepostet von Gardianët e Kombit am Samstag, 12. Oktober 2019

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top