AKTUALITETE

Labi dështon të bëhet sërish deputet, ja çfarë premton tani

Labinot Tahiri nuk ka arritur të bëhet deputet.

Kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e AAK-së, Labinot Tahiri, nuk ka arritur të marrë vota të mjaftueshme për tu bërë pjesë e Kuvendit të Kosovës.

Ky i fundit njoftimin që nuk do të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës e ka bërë në rrjetet sociale, me ç’rast ka thënë se aktivitetine tij do ta vazhdojë tutje por tashmë jashtë Kuvendit.

“Përshëndetje njerëz të mirë. Po vazhdoj të mbaj balancimin, në mes të drejtësisë dhe padrejtësisë. Bëhet mirë!

Njeriu lind dhe ndërtohet për kohën që do ti vije në çastet e duhura! Sikurse brenda kuvendit, tani edhe jashtë kuvendit, do jem gjithmonë shërbëtorë i njerëzve tanë! ë Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë”, ka shkruar Labinot Tahiri.

Labinot Tahiri nuk ka arritur të bëhet deputet.

Kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e AAK-së, Labinot Tahiri, nuk ka arritur të marrë vota të mjaftueshme për tu bërë pjesë e Kuvendit të Kosovës.

Ky i fundit njoftimin që nuk do të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës e ka bërë në rrjetet sociale, me ç’rast ka thënë se aktivitetine tij do ta vazhdojë tutje por tashmë jashtë Kuvendit.

“Përshëndetje njerëz të mirë. Po vazhdoj të mbaj balancimin, në mes të drejtësisë dhe padrejtësisë. Bëhet mirë!

Njeriu lind dhe ndërtohet për kohën që do ti vije në çastet e duhura! Sikurse brenda kuvendit, tani edhe jashtë kuvendit, do jem gjithmonë shërbëtorë i njerëzve tanë! ë Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë”, ka shkruar Labinot Tahiri.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top