AKTUALITETE

Një anëtar më pak në Këshillin Bashkiak të Kamzës, doli me “njollë” dekriminalizimi (EMRI)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i heq mandatin Mirush Demës, anëtar i këshillit bashkiak Kamëz. Ka qenë Prokuroria e Përgjithshme ajo e cila para pak ditësh iu drejtua me një kërkesë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve që t’i ndërpresë mandatin këshilltarit socialist në Kamëz, Mirush Dema.

Ai ka deklaruar një ndalim për verifikim në Gjenevë dhe dëbim në Suedi e në vendet e BE-së deri në tetor 2019. Ashtu siç e kishte lajmëruar më parë KQZ, pas një mbledhje ditën e sotme, dha vendimin për Demën.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i heq mandatin Mirush Demës, anëtar i këshillit bashkiak Kamëz. Ka qenë Prokuroria e Përgjithshme ajo e cila para pak ditësh iu drejtua me një kërkesë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve që t’i ndërpresë mandatin këshilltarit socialist në Kamëz, Mirush Dema.

Ai ka deklaruar një ndalim për verifikim në Gjenevë dhe dëbim në Suedi e në vendet e BE-së deri në tetor 2019. Ashtu siç e kishte lajmëruar më parë KQZ, pas një mbledhje ditën e sotme, dha vendimin për Demën.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top