AKTUALITETE

Nuk përfundon shkolla, nxënësit mësojnë në bodrumin e xhamisë

Nxënësit mësojnë në bodrumin e xhamisë.

Në shkollën e re në Haxhaj të Gjilanit me katër dhoma mësimi, tash e tri vjet nuk përfunduan punimet.

Në fshatin Haxhaj të Gjilanit nxënësit mësojnë në bodrumin e xhamisë së fshatit.

Dhomat e mësimit pa dritare, pa dysheme dhe me lagështi në të gjitha anët.

Shkolla e re me tri dhoma mësimi ka filluar së ndërtuar gati tri vjet dhe nuk dihet kur do të përfundojë.

Nxënësit mësojnë në bodrumin e xhamisë.

Në shkollën e re në Haxhaj të Gjilanit me katër dhoma mësimi, tash e tri vjet nuk përfunduan punimet.

Në fshatin Haxhaj të Gjilanit nxënësit mësojnë në bodrumin e xhamisë së fshatit.

Dhomat e mësimit pa dritare, pa dysheme dhe me lagështi në të gjitha anët.

Shkolla e re me tri dhoma mësimi ka filluar së ndërtuar gati tri vjet dhe nuk dihet kur do të përfundojë.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top