AKTUALITETE

Qeni u shpëtoi jetën, por nuk e pranojnë në hotel. Ja çfarë bën kryeministri Rama

Kiko është qeni që u bë i famshëm për historinë e veçantë ku kishte zgjuar njerëzit e shtëpisë fillimisht duke lehur dhe më pas duke u hequr batanijen dhe duke i kafshuar.

Për Top Channel folën pronarët e saj ku edhe treguan historinë prekëse. Ata ishin shprehur që nuk e linin qenin dhe nëse nuk i pranonin ata do qëndronin jashtë me të.

Pak më parë në lidhjen live të Ramës nga Durrësi u shfaq sërish Kiko, të cilin nuk e kishin lënë në hotel dhe pronarët nuk kishin pranuar që ta linin.

Rama u shpreh ‘live’ që ata do strehoheshin sëbashku me qenin.

Burime për Top Channel bëjnë me dije se atë e kanë nxjerrë jashtë në 12 të natës nga resorti dhe sëbashku me familjen e kanë bërë rrugën në këmbë.

Lexo edhe:
“Jetën na e shpëtoi qeni, na tërhoqi jorganin”, historia e pabesueshme e çiftit


Kiko është qeni që u bë i famshëm për historinë e veçantë ku kishte zgjuar njerëzit e shtëpisë fillimisht duke lehur dhe më pas duke u hequr batanijen dhe duke i kafshuar.

Për Top Channel folën pronarët e saj ku edhe treguan historinë prekëse. Ata ishin shprehur që nuk e linin qenin dhe nëse nuk i pranonin ata do qëndronin jashtë me të.

Pak më parë në lidhjen live të Ramës nga Durrësi u shfaq sërish Kiko, të cilin nuk e kishin lënë në hotel dhe pronarët nuk kishin pranuar që ta linin.

Rama u shpreh ‘live’ që ata do strehoheshin sëbashku me qenin.

Burime për Top Channel bëjnë me dije se atë e kanë nxjerrë jashtë në 12 të natës nga resorti dhe sëbashku me familjen e kanë bërë rrugën në këmbë.

Lexo edhe:
“Jetën na e shpëtoi qeni, na tërhoqi jorganin”, historia e pabesueshme e çiftit

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top