AKTUALITETE

Rama: OFL ka tronditur në palcë krimin e organizuar, po u vjen fundi

Kryeministri Edi Rama deklaroi nga foltorja e parlamentit se Operacioni Forca e Ligjit(OFL) ka tronditur në palcë krimin e organizuar dhe se krimit po i vjen fundi.

“Gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar kanë hyrë në fazën e fundit të karrierës së tyre të shkurtuar nga reforma, që po i vjen fundi me një përshpejtim marramendës të aktivitetit të tyre kriminal. Makineria e krimit dhe korrupsionit në sistemin e drejtësisë ka nxjerrë vendime që realisht dëshpërojnë edhe synojnë gjunjëzimin e opinionit publik.

OFL ka tronditur në palcë krimin e organizuar. Anti KÇk ka një vlerë të madhe, po u vjen fundi personave të KÇK-së. Këta do t’i fusim nëntokë. Lufta me ta do të vazhdojë, ne mbi tokë, ata nën tokë. Nuk merret vesh kush është shteti, e kush janë ata. Dua t’ju them të gjithëve se kjo që bëmë sot nuk bëhej dot më parë. Shtet është edhe polici, pro policia është vënë nën akuzë në mënyrë të padrejtë.”, u shpreh Rama.

Kryeministri Edi Rama deklaroi nga foltorja e parlamentit se Operacioni Forca e Ligjit(OFL) ka tronditur në palcë krimin e organizuar dhe se krimit po i vjen fundi.

“Gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar kanë hyrë në fazën e fundit të karrierës së tyre të shkurtuar nga reforma, që po i vjen fundi me një përshpejtim marramendës të aktivitetit të tyre kriminal. Makineria e krimit dhe korrupsionit në sistemin e drejtësisë ka nxjerrë vendime që realisht dëshpërojnë edhe synojnë gjunjëzimin e opinionit publik.

OFL ka tronditur në palcë krimin e organizuar. Anti KÇk ka një vlerë të madhe, po u vjen fundi personave të KÇK-së. Këta do t’i fusim nëntokë. Lufta me ta do të vazhdojë, ne mbi tokë, ata nën tokë. Nuk merret vesh kush është shteti, e kush janë ata. Dua t’ju them të gjithëve se kjo që bëmë sot nuk bëhej dot më parë. Shtet është edhe polici, pro policia është vënë nën akuzë në mënyrë të padrejtë.”, u shpreh Rama.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top