AKTUALITETE

Shqiptari përdhunues serial del në gjyq në Gjermani, zbulohen 4 rastet e krimeve të tmerrshme

Ai konsiderohet si i frikshmi Wilhelmsburg. I akuzuari Artur D., sulmoi tri gra në jug të Hamburgut brenda katër muajve. Që nga e mërkura, atij i është dashur të përgjigjet para gjykatës së rrethit të Hamburgut.

Prokurorët akuzojnë shqiptarin për përdhunim, sulm seksual dhe plaçkitje. Artur D. rrëfeu për bastisjet nga policia, por vetëm në dy raste ai kishte motive seksuale.

28-vjeçari nuk komentoi të mërkurën, por avokati i tij mbrojtës njoftoi seancën e ardhshme të gjykimit më 25 shkurt. Një nga viktimat e tij e kishte kafshuar në gisht gjatë një sulmi seksual. Sidoqoftë, ai thuhet se ka gjuajtur përsëri një grua vetëm 13 ditë më vonë.

Rasti i parë: Një pensioniste (78 vjeçe) ishte në mbrëmjen e 23 prillit të vitit të kaluar në Ëilhelmsburger Inselpark kur 28-vjeçari ishte në pritje të saj. Sipas aktakuzës, shqiptari e tërhoqi gruan e moshuar në tokë, duke i plaçkitur 240 euro.

Gruaja është një nga paditëset, ndërsa avokati i saj raporton: “Klienti im ende po përpiqej të shpëtont..

Ai konsiderohet si i frikshmi Wilhelmsburg. I akuzuari Artur D., sulmoi tri gra në jug të Hamburgut brenda katër muajve. Që nga e mërkura, atij i është dashur të përgjigjet para gjykatës së rrethit të Hamburgut.

Prokurorët akuzojnë shqiptarin për përdhunim, sulm seksual dhe plaçkitje. Artur D. rrëfeu për bastisjet nga policia, por vetëm në dy raste ai kishte motive seksuale.

28-vjeçari nuk komentoi të mërkurën, por avokati i tij mbrojtës njoftoi seancën e ardhshme të gjykimit më 25 shkurt. Një nga viktimat e tij e kishte kafshuar në gisht gjatë një sulmi seksual. Sidoqoftë, ai thuhet se ka gjuajtur përsëri një grua vetëm 13 ditë më vonë.

Rasti i parë: Një pensioniste (78 vjeçe) ishte në mbrëmjen e 23 prillit të vitit të kaluar në Ëilhelmsburger Inselpark kur 28-vjeçari ishte në pritje të saj. Sipas aktakuzës, shqiptari e tërhoqi gruan e moshuar në tokë, duke i plaçkitur 240 euro.

Gruaja është një nga paditëset, ndërsa avokati i saj raporton: “Klienti im ende po përpiqej të shpëtonte. Por burri u kap me të. Ajo është akoma e tronditur nga ngjarja”, shkruan Bild.

Rasti i dytë: Më 4 gusht 2019, shqiptari sulmoi një vrapuese 24 vjeçare në një shteg pranë një parku dhe e tërhoqi atë në një nënkalim. Atje gruaja e re i kafshoi majën e gishtit të torturuesit. Sidoqoftë, ai e dhunoi.

Rasti i tretë: Megjithë dëmtimin e rëndë dhe megjithëse policia u vu në kërkim përmes posterave ve i riu shqiptar goditi përsëri në të njëjtën zonë.

Rasti i katërt: Në 17 gusht, sipas prokurorit publik në të njëjtën zonë vuri në shënjestër një vrapuese 42 vjeçare. Falë dëshmisë së saktë nga dy dëshmitarë, ai u arrestua menjëherë pas krimit.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top