AKTUALITETE

Si e përfitoi vilën 500 mijë euroshe në Rolling Hills, drejtoresha e Raiffeisen Bank Elona Koçi?!

Pak metra larg qendrës së Tiranës, në zonën e Saukut, është pozicionuar kompleksi i vilave luksoze “Rolling Hills”. Aty flenë shumë Ministra dhe ish Ministra, drejtorë, oligarkë, njerëz të medias, drejtorë banke e shumë të tjerë.

Vilat janë shitur me një çmim marramendës, nga 500 mijë euro më e lira e deri në 1.3 milion euro. Sëfundmi, ka nisur një aksion nga një strukturë e Policisë së Shtetit, të quajtur Operacioni Forca e Ligjit, ku evidenton pasuritë e dyshimta. Rolling Hills është një objekt i pastër hetimi për pasuri të paligjshme dhe të dyshimta.

Por le të marrim një rast konkrret brenda këtyre vilave!

Në një nga vilat luksoze të Rolling Hills, jeton dhe fle, Drejtoresha e Raiffeisen Bank, Elona Koçi (Mullahi mbiemri i burrit). Ajo është Anëtare Bordi për Biznesin me Korporatat, që prej vitit 2015. Elona zotëron një vilë me vlerë të paktën 500 mijë euro, ndërkohë që rroga e saj mujore nuk e justifikon këtë gjë.

Nëse bëjmë një përllogaritje të thjeshtë, paga më e lartë në Rai..

Pak metra larg qendrës së Tiranës, në zonën e Saukut, është pozicionuar kompleksi i vilave luksoze “Rolling Hills”. Aty flenë shumë Ministra dhe ish Ministra, drejtorë, oligarkë, njerëz të medias, drejtorë banke e shumë të tjerë.

Vilat janë shitur me një çmim marramendës, nga 500 mijë euro më e lira e deri në 1.3 milion euro. Sëfundmi, ka nisur një aksion nga një strukturë e Policisë së Shtetit, të quajtur Operacioni Forca e Ligjit, ku evidenton pasuritë e dyshimta. Rolling Hills është një objekt i pastër hetimi për pasuri të paligjshme dhe të dyshimta.

Por le të marrim një rast konkrret brenda këtyre vilave!

Në një nga vilat luksoze të Rolling Hills, jeton dhe fle, Drejtoresha e Raiffeisen Bank, Elona Koçi (Mullahi mbiemri i burrit). Ajo është Anëtare Bordi për Biznesin me Korporatat, që prej vitit 2015. Elona zotëron një vilë me vlerë të paktën 500 mijë euro, ndërkohë që rroga e saj mujore nuk e justifikon këtë gjë.

Nëse bëjmë një përllogaritje të thjeshtë, paga më e lartë në Raiffeisen Bank nuk i kalon 3500 euro në muaj. Për të blerë një vilë në Rolling Hills, Elona Koçi duhet të punojë fort, për 20 vite. Sipas CV-së të publikuar në Raiffeisen Bank, Elona ka vetëm 12 vite punë. Pra, një rast i pastër hetimi për pasuri të pajustifikuar e që mund të merret nën shqyrtim nga Operacioni Forca e Ligjit.

Por pyetja qëndron sesi e ka përfituar Elona Koçi, vilën në Rolling Hills?! A ka favorizuar ndonjë oligarkë nëpërmjet kredive, intersave bankare dhe përfitimeve të ndryshme financiare në bankën ku ajo punon?! Apo mos ndoshta kjo vilë është një dhuratë nga një lidhje intime?!

Për Rolling Hills dhe sojin e Elona Koçit, do të vijojmë të flasim në disa shkrime të tjera. Sëshpejti do të publikohen fakte, sesi kjo zonjë nëpërmjet lidhjeve intime, i ushtron presion biznesit për të marrë kredi në bankë. Gjithashtu, lidhjet e saj intime janë zbuluar me ndërtues si dhe me pronarët e Frigo Food.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top