AKTUALITETE

Situata me tërmetet, çfarë po ndodh me fluturimet në Rinas

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) njofton të gjithë pasagjerët se nuk ka asnjë situatë të krijuar pas tërmetit dhe se operimet vijojnë normalisht.

TIA bën me dije se lëkundjet sizmike nuk kanë shkaktuar asnjë dëm dhe se pasagjerët e familjarët e tyre lëvizin të qetë.

TIA ka vënë në dispozicioni numrin +35542381800 për çdo asistencë apo informacion që pasagjerët mund të kenë.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) njofton të gjithë pasagjerët se nuk ka asnjë situatë të krijuar pas tërmetit dhe se operimet vijojnë normalisht.

TIA bën me dije se lëkundjet sizmike nuk kanë shkaktuar asnjë dëm dhe se pasagjerët e familjarët e tyre lëvizin të qetë.

TIA ka vënë në dispozicioni numrin +35542381800 për çdo asistencë apo informacion që pasagjerët mund të kenë.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top