AKTUALITETE

Skandal në Durrës, si po fshihen gjurmët e dëmeve nga tërmeti (Fotot)

Tërmeti i fuqishëm i 26 nëntorit, përpos dhjetëra viktimave dhe qindra të plagosurve solli edhe dëme të shumta materiale.

Në Durrës ka nisur me shpejtësi rikonstruksioni i godinave duke mundësuar kështu fshehjen e gjurmëve të dëmeve. Në fotografitë e mëposhtme shihen punimet aktuale në një pallat në rrugën Dhimitër Kraja.

Menjëherë pas lajmit në Top Channel policia ka ardhur dhe ka filmuar një patrullë policie.

Tërmeti i fuqishëm i 26 nëntorit, përpos dhjetëra viktimave dhe qindra të plagosurve solli edhe dëme të shumta materiale.

Në Durrës ka nisur me shpejtësi rikonstruksioni i godinave duke mundësuar kështu fshehjen e gjurmëve të dëmeve. Në fotografitë e mëposhtme shihen punimet aktuale në një pallat në rrugën Dhimitër Kraja.

Menjëherë pas lajmit në Top Channel policia ka ardhur dhe ka filmuar një patrullë policie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top