Alarmuese: Është krijuar një virus që shpërndahet nga Inteligjenca Artificiale

Shkencëtarët kanë krijuar një virus kompjuteri që mund të përhapet nga një kompjuter në tjetrin me ndihmën e Inteligjencës Artificiale (AI). Siç raporton Wired, virusi mund të sulmojë asistentët e postës elektronike të fuqizuar nga AI për të kapur të dhëna të ndjeshme nga emailet dhe për të dhënë mesazhe...

Alarmuese: Është krijuar një virus që shpërndahet nga Inteligjenca Artificiale
Shkencëtarët kanë krijuar një virus kompjuteri që mund të përhapet nga një kompjuter në tjetrin me ndihmën e Inteligjencës Artificiale (AI). Siç raporton Wired, virusi mund të sulmojë asistentët e postës elektronike të fuqizuar nga AI për të kapur të dhëna të ndjeshme nga emailet dhe për të dhënë mesazhe...