Albës i shtohet edhe një ‘kandidat’, ky është banori që dëshiron ta njoh

Banori simpatik i Big Brother VIP Kosova, Blerando ka kërkuar diçka nga “Vëllai i Madh”. Duket se këngëtari ka dëshirë ta njoh më mirë Albën. “Vetëm lësho këngë që Alba i di tekstet, sepse ashtu e njoh më mirë Albën”, ishte kërkesa e tij. “Kështu po fshihet pas teksteve, nuk po tregon emocione të vërteta”, […]

Albës i shtohet edhe një ‘kandidat’, ky është banori që dëshiron ta njoh

Banori simpatik i Big Brother VIP Kosova, Blerando ka kërkuar diçka nga “Vëllai i Madh”.

Duket se këngëtari ka dëshirë ta njoh më mirë Albën.

“Vetëm lësho këngë që Alba i di tekstet, sepse ashtu e njoh më mirë Albën”, ishte kërkesa e tij.

“Kështu po fshihet pas teksteve, nuk po tregon emocione të vërteta”, vazhdoi më tutje ai.

Që të dy po kalonin kohë të bukur në oborr, dhe po shijonin rrezet e diellit.

Ndryshe, dy banorët tjerë Lumbardhi ka shprehur pëlqimin e tij për Albën që në ditët e para të spektaklit, por që tani ka hequr dorë.

Kurse, konkurrenti tjetër Azemi ka shprehur ndjenjat e tij pak javë më parë dhe ka thënë se do t’i mbrojë deri në fund.

Por, që Alba ia ka bërë të qartë të dyve se nuk mund të ndodhë asgjë mes tyre.