Arbenita shtatzënë, Fero i bën këtë gjë

Shpërndaje

Fero nuk i ndahet më Arbenitës.

Fero dhe Arbenita shumë shpejt do të bëhen prindër për herë të parë.

E çifti në fjalë nuk përtojnë që kohë pas kohe të publikojnë imazhe krahë njëri-tjetrit.

Padyshim, është Arbenita ajo e cila duket kaq e ëmbël, si gjithmonë.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip