Australiani i shokuar me vrimën që gjeti në oborrin e shtëpisë së tij

Një burrë australian publikoi një imazh të një vrime në kopshtin e shtëpisë së tij që ka bërë mijëra njerëz të mbyllin dyert e tyre dhe të kërkojnë mbrojtje. Vrima e thellë me diametër sa një monedhë ka bërë australianin të pyes se çfarë mund të ishte, transmeton Telegrafi. “Gjendem... The post Australiani i shokuar me vrimën që gjeti në oborrin e shtëpisë së tij appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

Australiani i shokuar me vrimën që gjeti në oborrin e shtëpisë së tij

Një burrë australian publikoi një imazh të një vrime në kopshtin e shtëpisë së tij që ka bërë mijëra njerëz të mbyllin dyert e tyre dhe të kërkojnë mbrojtje. Vrima e thellë me diametër sa një monedhë ka bërë australianin të pyes se çfarë mund të ishte, transmeton Telegrafi. “Gjendem...

The post Australiani i shokuar me vrimën që gjeti në oborrin e shtëpisë së tij appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..