Babai i 14 vjeçares së vrarë përfundoi në burgun e “Shutkës”

Shkup, 5 dhjetor – Aleksandar Gjorçevski, babai i 14-vjeçares së rrëmbyer dhe të vrarë Vanja, mbrëmë ka përfunduar në paraburgim në burgun e “Shutkës” në Shuto Orizarë. Atij i është caktuar masa e paraburgimit për 48 orë, e cila më vonë mund të zgjatet pas nisjes së hetimeve. Ministri i Punëve të...

Babai i 14 vjeçares së vrarë përfundoi në burgun e “Shutkës”
Shkup, 5 dhjetor – Aleksandar Gjorçevski, babai i 14-vjeçares së rrëmbyer dhe të vrarë Vanja, mbrëmë ka përfunduar në paraburgim në burgun e “Shutkës” në Shuto Orizarë. Atij i është caktuar masa e paraburgimit për 48 orë, e cila më vonë mund të zgjatet pas nisjes së hetimeve. Ministri i Punëve të...