Babai nga Ferizaj e raporton të humbur vajzën

Një burrë ka raportuar në Policinë e Kosovës se i ka humbur vajza. Rasti është duke u hetuar nga Policia. “Rr. Hamdi Bucaliu, Ferizaj 01.12.2023-17:00. Me datë 04.12.2023 ankuesi kosovar ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti duke u hetuar”, […]

Babai nga Ferizaj e raporton të humbur vajzën
babai-nga-ferizaj-e-raporton-te-humbur-vajzen

babai-nga-ferizaj-e-raporton-te-humbur-vajzen

Një burrë ka raportuar në Policinë e Kosovës se i ka humbur vajza.

Rasti është duke u hetuar nga Policia.

“Rr. Hamdi Bucaliu, Ferizaj 01.12.2023-17:00. Me datë 04.12.2023 ankuesi kosovar ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e policisë.