Bashkim Hasani caktohet koordinator i shtabit zgjedhor të Lëvizjes Demokratike

Shkup, 25 shkurt – Nga Lëvizja Demokratike kanë njoftuar se e kanë caktuar Bashkim Hasanin si koordinator të shtabit zgjedhor. “Jemi në prag të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare, Lëvizja Demokratike në mënyrë aktive është duke zhvilluar përgatitjet për zgjedhjet më të rëndësishme që do të mbahen pas disa muajve. Kryetari...

Bashkim Hasani caktohet koordinator i shtabit zgjedhor të Lëvizjes Demokratike
Shkup, 25 shkurt – Nga Lëvizja Demokratike kanë njoftuar se e kanë caktuar Bashkim Hasanin si koordinator të shtabit zgjedhor. “Jemi në prag të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare, Lëvizja Demokratike në mënyrë aktive është duke zhvilluar përgatitjet për zgjedhjet më të rëndësishme që do të mbahen pas disa muajve. Kryetari...