Bastisje e Policisë, kapen lëndë narkotike dhe armë

MPB njofton se dje policia ka kryer bastisje një objekt në Vallandovë në të cilën janë zbuluar lëndë narkotike dhe armë. “Më 26.09.2023 në orën 11:45 në Vallandovë policia ka The post Bastisje e Policisë, kapen lëndë narkotike dhe armë appeared first on FLAKA.

Bastisje e Policisë, kapen lëndë narkotike dhe armë

MPB njofton se dje policia ka kryer bastisje një objekt në Vallandovë në të cilën janë zbuluar lëndë narkotike dhe armë. “Më 26.09.2023 në orën 11:45 në Vallandovë policia ka

The post Bastisje e Policisë, kapen lëndë narkotike dhe armë appeared first on FLAKA.