Bekë Berisha thot se nuk dëshiron të bëhet deputet me dyshime, kërkon rinumërim total

Bekë Berisha kërkon rinumërim total të votave: Nuk dua të bëhem deputet me dyshime.

Kandidati i AAK-së për deputet, Bekë Berisha ka kërkuar rinumërimin e të gjitha votave të të gjitha partive dhe kandidatëve për deputetë.

Ai thotë se nuk duhet të ketë frikë nga vullneti i qytetarit dhe se nuk do të bëhet deputet me dyshime.

Postimi i plotë:

Rinumërimit total të votave,të gjitha partive dhe kandidatëve për deputet!

Mos u frikësoni nga vullneti i qytetarit !

Kjo dukuri mbaron këtu.

Nuk dua të bëhem deputet me dyshime.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip