Bëri bujë vite më parë, ndryshimi drastik dhe jeta e “shfrenuar” mes luksit e Xhisiela Malokut

Një nga emrat më të diskutuar në vitin 2018 ishte edhe Xhisiela Maloku. Vajza nga Fushë Kruja, asokohe vetëm 25 vjeç, akuzoi ish-të dashurin e saj Rexhep Rraja se e kishte dhunuar. Ajo deklaroi se ai e përndiqte, madje e kishte dhunuar dhe djegur me cigare në një dhomë hoteli. Reagimi i shoqërisë ishte shumë […]

Bëri bujë vite më parë, ndryshimi drastik dhe jeta e “shfrenuar” mes luksit e Xhisiela Malokut

Një nga emrat më të diskutuar në vitin 2018 ishte edhe Xhisiela Maloku. Vajza nga Fushë Kruja, asokohe vetëm 25 vjeç, akuzoi ish-të dashurin e saj Rexhep Rraja se e kishte dhunuar. Ajo deklaroi se ai e përndiqte, madje e kishte dhunuar dhe djegur me cigare në një dhomë hoteli.

Reagimi i shoqërisë ishte shumë i madh dhe i menjëhershëm, pasi Rexhepi ishte djali i Rrahman Rajës, deputetit të PS. I çuditshëm ishte dhe fakti që pa kaluar 24 orë, vajza tërhoqi denoncimin duke deklaruar se kishte shpikur. Ajo mori fajin mbi vete, ndërsa opinioni publik krijoi idenë se Xhisiela ishte kërcënuar, prandaj tërhoqi padinë.

Kanë kaluar 5 vite nga ajo periudhë, Xhisiela ka ndryshuar totalisht, aq sa nuk do e njihni, ofíceri që i mori dëshminë u largua duke fituar azil, ndërsa Rexhep Rraja bëri 3 muaj búrg.

Sot Xhisiela jeton mes luksit. Ështe gjithe kohen ne udhetime ku nuk ngurone te tregoje orat dhe mjetet e shtrenjta me te cilat shëtit.

Gjithashtu ajo tregon ne rrjetet sociale edhe buqetat me lule qe surprizohet here pas here nga dikush, qe nuk e ben publik.