Berisha thotë se nuk e mbështet një koalicion AAK-VV

Bekë Berisha thotë se nuk e mbështet një koalicion AAK-Vetëvendosje.

Deputeti i zgjedhur i AAK-së, Bekë Berisha thotë se nuk e mbështet një koalicion mes AAK-së dhe Vetëvendosjes.

Berisha tha se ai nuk i don shamijat e kuqe.

“Personalisht nuk e mbështesë një koalicion AAK-Vetëvendosje… Unë nuk i shërbej kultit të një njeriu, nuk i dua shamijat e kuqe”, tha Berisha.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip