Berisha thotë se Shabani gjuajti sepse ishte dita më e lumtur e tij

Shpërndaje

‘Pse Shaban Gogaj gjuajti me ar’më?’ Avokati Berisha: Sepse ishte dita më e lumtur e tij.

Besnik Berisha, avokati i të dyshuarit Shaban Gogaj për vr’asjen e Agonis Tetajt ka vazhduar të mbrojë klientin e tij e njëjkohësisht të arsyetojë për veprimin e rëndë para tri viteve në Deçan.

Berisha kur pyetet pse Gogaj ka gjuajtur me ar’më drejt Tetajt, ai përgjigjet:

‘’Ka qenë dita më e lumtur e jetës së tij. Nëse e ke një revole me gaz, aso e shtynë edhe nën sofër sepse e njëjta nxjerr vetëm flakë edhe gaz. Shabani është i bindur se ka qenë ar’ma me gaz, nuk ka pasë qëllim e as dashje e as dijeni se ajo vr’et dikë tjetër. Ka qenë vetëm pakujdesi’’, ka thënë ai.

Ndërkohë janë publikuar video nga shumë kënde në vendin e ngjarjes dhe ende ka shumë paqartësi.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip