Biden merr në thua gjatë hipjes në aeroplan, rrëzohet dy-tri herë

Shpërndaje

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, është rrëzuar duke ngjitur shkallëve të aeroplanit “Air Force One”, gjatë së premtës.

Kjo ndodhi pas një takimi që pati me liderët e komunitetit aziatik në Atlanta.

78-vjeçari arriti të ngrihej në këmbë shumë shpejt dhe para se futej brenda aeroplanit, përshëndeti edhe një herë të pranishmit.

Në fund të vitit të kaluar, Bideni kishte këmbën e djathtë të vendosur në gips, si pasojë e një rrëzimi në shtëpi.

Pamje:

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip