BIZNES

“Me robdishan në takim”/ E bija e Trump “masakrohet” për veshjen (FOTO)

Ivanka Trump është gjithmonë në qendër të vëmendjes, por së fundmi ajo është komentuar shumë për veshjet e saj.

E bija e Donald Trump ka vizituar një qendër të kujdesit për fëmijë, ku u tregoi prindërve për kostot e përkujdesjes dhe mungesën e cilësisë.

Mirëpo, interneti shpërtheu për veshjen e saj. Sipas kritikëve, Ivanka u tall me fëmijët, pasi shkoi në takim e veshur me robdishan.

Ivanka Trump është gjithmonë në qendër të vëmendjes, por së fundmi ajo është komentuar shumë për veshjet e saj.

E bija e Donald Trump ka vizituar një qendër të kujdesit për fëmijë, ku u tregoi prindërve për kostot e përkujdesjes dhe mungesën e cilësisë.

Mirëpo, interneti shpërtheu për veshjen e saj. Sipas kritikëve, Ivanka u tall me fëmijët, pasi shkoi në takim e veshur me robdishan.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top