BIZNES

Pamjet dramatike që tregojnë efektin shkatërrues të njeriut tek bota e egër (FOTO)

Pamje dramatike tregojnë për efektin shkatërrues që njerëzit kanë në jetën e egër në të gjithë globin.

Me protestuesit kundër ndryshimeve klimatike që marshojnë nëpër qytete nuk është për t’u habitur që njerëzit kanë nisur të bëhen më të ndërgjegjshëm për ndikimin tonë në planet, dhe kafshët që përpiqen të jetojnë në një pirg mbeturinave./The Sun

Pamje dramatike tregojnë për efektin shkatërrues që njerëzit kanë në jetën e egër në të gjithë globin.

Me protestuesit kundër ndryshimeve klimatike që marshojnë nëpër qytete nuk është për t’u habitur që njerëzit kanë nisur të bëhen më të ndërgjegjshëm për ndikimin tonë në planet, dhe kafshët që përpiqen të jetojnë në një pirg mbeturinave./The Sun

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top