BIZNES

Që nga ‘i veshuri’ më bukur tek ai më ‘seksi’/Zbulohen hotelet më të mira në botë

Imagjinoni sikur të ishit një person më i mirë. Më i bukur, më i kulturuar, me shije të hollë dhe një llogari bankare të mirë. Tani imagjinoni si do të ishte shtëpia juaj.

Casa Fortunato në Lisbonë, një hotel i vogël në qytetin Amoreiras i drejtuar nga çifti i arkitektëve António Falcão Costa Lopes dhe Filipa Fortunato, është i tillë në një farë mënyrë, si një shtëpi e ngrohtë.

Kjo gjë i bëri përshtypje ekipit që qëndron pas shërbimit të rezervimit të hoteleve Z. & Znj Smith aq shumë saqë sapo e vlerësuan si Hoteli më i mirë Smith 2019, kategoria më e lartë vjetore e Hotel Z & Znj Smith./CNN

Imagjinoni sikur të ishit një person më i mirë. Më i bukur, më i kulturuar, me shije të hollë dhe një llogari bankare të mirë. Tani imagjinoni si do të ishte shtëpia juaj.

Casa Fortunato në Lisbonë, një hotel i vogël në qytetin Amoreiras i drejtuar nga çifti i arkitektëve António Falcão Costa Lopes dhe Filipa Fortunato, është i tillë në një farë mënyrë, si një shtëpi e ngrohtë.

Kjo gjë i bëri përshtypje ekipit që qëndron pas shërbimit të rezervimit të hoteleve Z. & Znj Smith aq shumë saqë sapo e vlerësuan si Hoteli më i mirë Smith 2019, kategoria më e lartë vjetore e Hotel Z & Znj Smith./CNN

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top