BIZNES

Rebelim në Australi, dalin të gjithë nudo për…(FOTO)

Mbrojtësit e klimës kanë vijuar protestën e tyre në rrugët e Melbourne, Australi.

Aktivistët e “Extinction Rebellion” bllokuan madje edhe trafikun për të tërhequr vëmendjen për katastrofën klimatike.

Gjithashtu ata u zhveshën dhe në trupin e tyre kishin shkruan mesazhe të ndryshme.

Aksioni ishte paqësor, ndërsa policia qëndroi e tërhequr. Edhe protesta të tjera të tilla janë zhvilluar pa shumë rrëmujë.

Mbrojtësit e klimës kanë vijuar protestën e tyre në rrugët e Melbourne, Australi.

Aktivistët e “Extinction Rebellion” bllokuan madje edhe trafikun për të tërhequr vëmendjen për katastrofën klimatike.

Gjithashtu ata u zhveshën dhe në trupin e tyre kishin shkruan mesazhe të ndryshme.

Aksioni ishte paqësor, ndërsa policia qëndroi e tërhequr. Edhe protesta të tjera të tilla janë zhvilluar pa shumë rrëmujë.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top