Bora e madhe vështirëson qarkullimin edhe në kryeqytet, kjo është gjendja në Kodrën e Trimave

Shpërndaje

Reshjet e borës vështirësojnë qarkullimin Kodrës së Trimave.

Dita e parë e pranverës më shumë ngjan në një ditë të mesit të dimrit.

Reshjet e borës janë duke vazhduar me intensitet të lartë dhe si rrjedhojë kanë shkaktuar probleme në trafik.

Disa pamje tregojnë në rruga “Vëllezërit Fazliu” në Kodrën e Trimave në Prishtinë pothuajse është “paralizuar”.

Atje sipas përshkrimit të një qytetari qarkullimi i veturave është duke u bërë mes shumë vështirësi.

Për më tepër shihni pamjet:

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip