Breshëri e mbulon këtë vend shqiptar

Mot i keq e ka kapluar Ballkanin.

Një ditë e nisur me diell, por që rezultoi të mos përfundonte e tillë në Tiranë.

Një furtunë shiu para pak minutash është shndërruar në një stuhi breshëri në kryeqytet. Nga fotot e siguruara nga
“BallkanWeb” duket një sasi e madhe breshëri e cila ka përfshirë të gjithë kryeqytetin dhe Dajtin.

Reshjet e dendura të shiut kanë sjellë probleme në rrugë në lidhje me lëvizjen e njerëzve dhe mjeteve. Deri tani nuk kemi një informacion të saktë nëse ka dëme të shkaktuara.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip