Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm në fund të orarit

Mos u fiksoni pas orarit se kur do dilni, por planifikoni ditën për nesër. Për shumë prej nesh, 15 minutat e fundit të ditës së punës janë të vështira. Pas një dite të gjatë dhe të zënë mund të jetë joshëse që në minutat e fundit gjithçka që bëni është...

Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm në fund të orarit
Mos u fiksoni pas orarit se kur do dilni, por planifikoni ditën për nesër. Për shumë prej nesh, 15 minutat e fundit të ditës së punës janë të vështira. Pas një dite të gjatë dhe të zënë mund të jetë joshëse që në minutat e fundit gjithçka që bëni është...